Känn dig alltid trygg med att handla kläder från anyki. Läs om våra generösa garantivillkor här:

 

100% Nöjdhetsgaranti

Vi är så övertygade om att du eller ditt barn kommer att älska sina kläder från anyki att vi erbjuder en 100-procentig nöjdhetsgaranti. Köp, ta på och testa kläderna utan att riskera någonting!

Om en av våra produkter inte uppfyller dina förväntningar inom 30 dagar från inköpsdatumet, kontakta oss på hello@anyki.se och returnera sedan varan för återbetalning eller byte av produkten. 


1 års Kvalitetsgaranti

Även växande barn och unga förtjänar bekväma, hållbart producerade kläder av hög kvalitet. Vi är stolta över att sälja kläder som är tillverkade för att användas ofta och länge. Därför erbjuder vi en 1 års kvalitetsgaranti för alla våra produkter. 

Garantin täcker alla skador som uppstått från normalt användande och slitage. Om du önskar returnera din produkt, vänligen kontakta oss på hello@anyki.se. Fyll sedan i vårt garantiformulär och returnera sedan varan för återbetalning eller byte av produkten. 

Observera att garantin inte omfattar skador eller fel som uppstått i samband med försummelse från ägarens sida, överdrivet slitage, olyckor samt felaktig skötsel/användande. Vi ersätter heller inte mindre skador som inte påverkar komforten och användbarheten, eller som inte nämnvärt påverkar utseendet av produkten negativt (exempelvis sprickor i logotypen, noppror på tyg eller en lös tråd). Vi täcker heller inte förluster så som stöld eller borttappning.

Vår garanti blir ogiltig för plagg som tvättas i vatten varmare än 30 grader, strykning eller torktumling.